Update Coronavirus cijfers in de Hoeksche Waard van zondag 16 januari

0
1666
Coronaupdate hw

HOEKSCHE WAARD –  In de gemeente Hoeksche Waard zijn sinds zaterdag 15 januari in totaal 269 nieuwe  besmettingen met het coronavirus bekend bij het RIVM. Nooit eerder werden er zoveel nieuwe coronabesmettingen in de Hoeksche Waard vastgesteld op één dag ( Zaterdag waren er 203 besmettingen en Vrijdag waren er 199 besmettingen . Er zijn sinds zaterdag 15 januari geen personen opgenomen in het ziekenhuis en er zijn geen personen overleden aan de gevolgen van het Coronavirus.Door achterstanden bij de GGD worden overleden personen en ziekenhuisopnames niet altijd direct doorgegeven.  Een archief van onze dagelijkse updates kunt u hier bekijken. 

Totaal cijfers Hoeksche Waard sinds uitbraak Coronavirus tot en met 16 Januari

  • Het aantal mensen uit de Hoeksche Waard dat als gevolg van een coronabesmetting in het ziekenhuis is beland staat nu op 482.  

  • Het aantal positief geteste personen in de Hoeksche Waard  staat op 18.331.
  • Er zijn tot nu toe 76 personen overleden in de Hoeksche Waard aan de gevolgen van het Coronavirus

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.