Denk mee en stem op nieuwe speeltoestellen in Westmaas, Mijnsheerenland en ‘s-Gravendeel

315
Ter illustratie

speeltoestellenBINNENMAAS – De speeltoestellen op de speeltuinen aan de Hogeweide in Westmaas, aan de Stelleveld in Mijnsheerenland en aan de Singelhof in ’s-Gravendeel zijn aan vervanging toe. Het is de bedoeling dat alle speeltoestellen worden verwijderd en vervangen door nieuwe toestellen. Alleen de glijbaan in de speeltuin aan de Hogeweide wordt behouden.

Gemeente Binnenmaas vindt het belangrijk dat inwoners en met name de omwonenden en de gebruikers van de speelplaats – de kinderen – meedenken over de nieuwe toestellen. Daarom roepen we omwonenden en ouders op om, namens hun kind(eren), hun ideeën en wensen kenbaar te maken. Stuur deze ideeën en wensen vóór 1 september naar het e-mailadres [email protected]. Vergeet daarbij vooral niet te vermelden om welke speelplaats het gaat.

Vervolgtraject

Na inventarisatie van de wensen vindt een aanbesteding plaats waarbij verschillende leveranciers ontwerpen indienen voor de afzonderlijke speeltuinen. De uiteindelijke keuze voor het ontwerp wordt bepaald door de inwoners van de betreffende dorpen. Daarbij hoopt Binnenmaas op veel reacties van haar jongste inwoners, de toekomstige gebruikers van de speeltoestellen. Op woensdag 2 november wordt tussen 13.30 en 15.00 uur een inloopmiddag georganiseerd op het gemeentehuis in Maasdam. Hierbij worden alle ontwerpen voor de speeltuinen getoond en kunnen inwoners stemmen op hun favoriete ontwerp. Ook is het dan mogelijk de ontwerpen te bekijken op deze website en digitaal een stem uit te brengen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.