Compleet nieuw wagenpark voor de gemeente Strijen

428

Strijen – Ze stonden te glimmen als een spiegel. Afgelopen week werden drie nieuwe voertuigen officieel overhandigd aan de gemeente Strijen.

Ook wethouder Wilko van Tilborg glom van oor tot oor, bij het in ontvangst nemen van de sleutels. Zelfs de buitendienstmedewerkers, waarvoor het hagelwitte nieuwe vervoer bestemd is, stonden te stralen van trots.

Naast de technische levensduur waren de oude bestelbussen wat betreft motor, bediening en comfort verouderd. De motoren van de nieuwe voertuigen voldoen weer aan de moderne eisen. De bediening is op verschillende punten verbeterd en ook aan ergonomie is gedacht.

De nieuwe stoere pick-up is verder uitgerust met een systeem, waarbij in de winter de sneeuwschuiver gemonteerd kan worden.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.