Geslaagde feestelijkheden op open dag Zorgboerderij Bonaventura in Strijen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

20150520-persfotoBonaventuraStrijen – Zaterdag 16 mei vierden cliënten en medewerkers van Zorgboerderij Bonaventura te Strijen het 12,5-jarig jubileum. Dit gebeurde met een Open Dag voor famile, oud-cliënten, oud-medewerkers en belangstellenden.

Belangrijk moment van de dag was de uitreiking van de opleidingscertificaten aan enkele cliënten. Dit gebeurde door Rien Brand, directeur Profila Zorg, waar de zorgboerderij onderdeel van uitmaakt.

Het regenachtige weer mocht de pret niet drukken. Het Vullejaegerskoor heeft opgetreden in de grote kas. De kinderen konden ponyrijden, zich laten sminken en zich uitleven op het springkussen. De cliënten lieten zien wat zij tijdens de dagbesteding allemaal doen en maken.

12,5-jarig bestaan
In december 2014 bestond de zorgboerderij precies 12,5 jaar. Het is toen kleinschalig gevierd met alle medewerkers en begeleiders. Mede vanwege het weer is gekozen om het jubileum groots te vieren tijdens de open dag in mei.

Profila Zorg

Zorgboerderij Bonaventura is onderdeel van Stichting Profila Zorg. Profila Zorg is een landelijk werkende evangelische organisatie met inmiddels 40 jaar ervaring, die zorg en begeleiding biedt aan volwassenen en kinderen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.