Outdoor Zuid Holland, Hippische Dagen, Countryfair en Biergarten in Strijen

1459

logo-OUTDOOR-ZH_4STRIJEN – Van vrijdag 26 juni 2015 tot en met zondag 28 juni 2015 staan in Strijen Paardensport en Buiten Beleven weer samen centraal tijdens Outdoor ZuidHolland. Het driedaags evenement kent tal van activiteiten zoals: de Country Fair Hoeksche Waard, de Hippische Dagen Strijen, High Wine Hippique , en nieuw dit jaar: de Hoekse Biergarten.

Hoekse Biergarten : de primeur

Primeur voor het evenement is dit jaar een echte Duitse Biergarten . Speciaal voor de liefhebbers van de sfeer van de traditionele bierfeesten wordt op het terrein van Outdoor ZuidHolland een heuse Hoekse Biergarten ingericht .

Geniet buiten samen met vrienden van een lekker biertje in de vertrouwde pullen, een lekker glas wijn maar ook van typische Duitse gerechten, zoals een broodje braadworst of een lekkere hamburger zo van de grill.

De Hoekse Biergarten is op 26, 27 en 28 juni vanaf 10.00 uur open. Er zijn alle dagen live artiesten en uiteraard een DJ voor de muzikale omlijsting. Kom dus gezellig langs, op zaterdagavond is de Hoekse Biergarten tot 24.00 uur open!

Country Fair Hoeksche Waard
IMG_5856
Ook de Country Fair Hoeksche Waard, biedt dit jaar wederom exclusief geselecteerde standhouders die hun stands sfeervol inrichten op het prachtige landgoed aan de Broekseweg. Er zijn streekproducten, inrichting voor huis en tuin, brocante, aandacht voor kunst, leuke kleding, cultuur en nog veel meer.  De sfeervolle en gemoedelijke Country Fair Hoeksche Waard te Strijen is inmiddels een begrip levensgenieters en paardensportkenners. Naast uitgebreide aandacht aan het “Buitenbeleven” zijn er ook verschillende demonstraties, en activiteiten voor zowel volwassenen als kinderen zoals:

 • Roofvogels –            Verschillende dierenrassen
 • Hondendemonstraties –            Pony rijden
 • Modeshows –            Ambachtelijk schilderen
 • Wijnproeverijen –            Palingrokerij
 • Schminken en tekenen –           Brocante
 • Basketball-clinic ‘Pest mij maar Tour’

Nu al zijn entreekaarten met korting via de ticketshop te koop!

Hippische Dagen Strijen

HDSOutdoor Zuidholland biedt daarnaast ook De Hippische Dagen Strijen, inmiddels een begrip in de wereld van de paardensport. Dit grootste paardensportevenement van Zuid West Nederland bestaat al meer dan 10 jaar en is de grootste in zijn soort in de regio. Rabobank Het Haringvliet is dit jaar hoofdsponsor van het evenement. De Rabobank is al jaren sponsor van de Nederlandse paardensport. Dit uit zich in de vorm van het hoofdsponsorschap van de KNHS, maar ook in de samenwerking met de lokale verenigingen en stichtingen zoals de Hippische Dagen in Strijen. Een mooie combinatie!

Er is een omvangrijk programma met maar liefst ruim 1400 paarden en pony’s starts bij talloze spring,- en dressuurwedstrijden voor zowel de beginnende ruiter maar ook voor de hoogste klassen. Genieten van de hippische ambiance kan nog meer tijdens de High Wine Hippique op zaterdag. Met een clinic van Rabobank talent Dinja van Liere, succesvol amazone van stal Hexagon (mede mogelijk gemaakt door de Rabobank), is dit één van de hoogtepunten van De Hippische Dagen Strijen. Op zondag sluit het gevarieerde hippisch evenement traditiegetrouw af met de spectaculaire wedstrijd Six-Bar springen. Voor paardenliefhebbers genoeg te beleven dus!

Outdoor ZuidHolland biedt dit jaar weer een gevarieerd en aantrekkelijk programma waar het goed toeven is voor zowel volwassenen als kinderen! Kom een dagje heerlijk shoppen, pak een gezellige terrasje, neem een hapje en drankje in de Hoekse Biergarten, bekijk demonstraties en prachtige shows en geniet van een groots paardensportevenement!

Toegang voor Outdoor ZuidHolland kan nu al via de ticketshop van outdoorzuidholland.com. Koop je nu je ticket al dan profiteer je van een aantrekkelijk korting!

 • Openingstijden:
 • Vrijdag 26 juni 2015 10.00 uur – 21.00 uur
 •  Zaterdag 27 juni 2015 10.00 uur-18.00 uur (Hoekse Biergarten tot  24.00 uur)
 • Zondag 28 juni 2015 10.00 uur-18.00 uur
 • Entree :   EUR 7,50 (kinderen t/m 12 jaar gratis)
 • Parkeren :   GRATIS

Kijk voor meer informatie en aanvangstijden op : www.outdoorzuidholland.com.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.