Week van de acupunctuur

326

image002Hoeksche Waard – Voor het eerst in Nederland vindt er van 15 t/m 19 juni 2015 een Week van de Acupunctuur plaats. De acupuncturisten in de Hoeksche Waard en de beroepsverenigingen slaan de handen ineen om de Traditionele Chinese Geneeskunde in het algemeen en de Acupunctuur in het bijzonder onder de aandacht te brengen bij een breder publiek.

In de week van de Acupunctuur organiseren acupunctuurpraktijken in de Hoeksche Waard diverse activiteiten. Mensen die meer willen weten over Acupunctuur of de andere therapievormen binnen de Traditionele Chinese Geneeskunde kunnen bij verschillende praktijken terecht. Op www.weekvandeacupunctuur.nl is te zien welke therapeuten er meedoen en wat ze organiseren.

Naar aanleiding daarvan organiseren de praktijken in de Hoeksche Waard de volgende activiteiten:

  • In Strijen is er in de praktijk van Mascha van Leeuwen de mogelijkheid kennis te maken met acupuntuur en TuiNa, op dinsdag, woensdag en vrijdag na telefonische afspraak (06-3199 6522).
  • In Oud-Beijerland organiseert KiLife Acupunctuur Hoeksche Waard een Open Dag. Op donderdag 18 juni van 14.00 tot 19.00 uur zijn geïnteresseerden welkom om een kijkje te nemen in de praktijk aan de Bachlaan 46a (Poortwijk).
  • Body and Spirit, Centre for Wellbeing heeft tijdens de Week van de Acupunctuur op dinsdag en donderdag  van 9.30-11.30 uur en op woensdagavond van 19.00-20.00 uur open inloop aan de Zinkweg 222 te Oud-Beijerland.

Naast de vrije inloopmomenten hebben alle praktijken diverse kennismakingsactiviteiten en  aanbiedingen die zijn na te lezen op de website (www.weekvandeacupunctuur.nl)


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.