Voorstelling De krijtkring van toneelgroep Mask in het Hippisch Centrum van Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Schermafbeelding 2015-06-01 om 17.43.35OUD BEIJERLAND – Het enthousiasme en spelplezier spat er vanaf bij de nieuwe voorstelling van toneelgroep Mask in het Hippisch Centrum. Het publiek is dan ook zeer te spreken over de locatie en het stuk, nadat afgelopen week de première plaatsvond.
In de nieuwe voorstelling van Mask vind het meisje Groesje een kind van de gouverneur. Zij voedt het kind, maar als de gouverneur het terug wil, wordt er een heftige strijd uitgemaakt. ‘Humor en inhoud zitten er in deze voorstelling’, geeft het publiek aan en ook de epische vertelstijl en groteske vormgeving word geprezen. En daar is Mask trots op.
De voorstelling ‘De krijtkring’ speelt nog op 4, 5 en 6 juni aan de randweg 31 in Oud-Beijerland en kaarten zijn te koop bij Hippisch Centrum Hoeksche Waard, bij Optiek Augustijn op de Oost Voorstraat 29, bij het VVV op de Waterstal 3, of via e-mail: [email protected].

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.

You cannot copy content of this page