Burgemeester Tigelaar bezoekt diamanten bruidspaar in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

IMG_5076Oud-Beijerland – Uit handen van burgemeester Klaas Tigelaar ontving het Oud-Beijerlandse echtpaar Westein maandag 8 juni een boeket ter gelegenheid van hun huwelijksjubileum. Op maandag 11 mei 2015 (maar toen waren zij op vakantie) was het  namelijk 60 jaar geleden dat de heer C. (Coen) Westein (83) en mevrouw M. (Mar) Westein-Uijtdeboogaardt (78) voor de ambtenaar van de burgerlijke stand het jawoord gaven. De bruidegom zag het levenslicht op 15 augustus 1931 in Rotterdam. Daar stond ook de wieg van de bruid op 21 april 1937. 

Vis

Even een visje halen… dat bleek echter verstrekkende gevolgen te hebben. Want op dat moment sloeg de vonk over tussen de jeugdige Rotterdamse Coen en Mar. Na hun trouwen heeft het stel op diverse adressen in Rotterdam gewoond. In 1985 verruilde zij de havenstad voor Oud-Beijerland.

Werk

De heer Westein verdiende zijn dagelijks brood als opzichter bij de Roteb in Rotterdam. Zijn vrouw werkte in een kantoorboekhandel, maar nam toen de kinderen kwamen de zorg voor het huishouden op zich.

Kinderen

Het echtpaar Westein kreeg drie kinderen en daarnaast is de familie uitgebreid met zeven kleinkinderen en vier achterkleinkinderen.

De bruidegom kijkt graag naar alles wat met sport te maken heeft, in het bijzonder voetbal.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren