Smiley paal ( snelheidsindicator ) geplaatst in Maasdam

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

11144487_895617650500158_2761411923474205838_oMAASDAM – Wethouder Joosten heeft op maandagmiddag 8 juni een snelheidsindicator in werking gesteld in de Raadhuisstraat in Maasdam. De snelheidsindicator, ook wel ‘smiley-paal’ genoemd, staat langs de kant van de weg en toont een lachende of teleurgestelde smiley om zo verkeersdeelnemers op hun snelheid te attenderen. Inwoners bepaalden via de gemeentelijke website in welke straat in Maasdam de smiley-paal werd geplaatst.

De smiley-paal wordt twee maal per jaar, gedurende een maand, in één van de zes dorpen van Binnenmaas geplaatst om verkeersdeelnemers bewust te maken van hun rijgedrag. Maasdam was als eerste aan de beurt. Westmaas is de eerstvolgende. Vanaf begin juli krijgt de smiley-paal een plekje in dat dorp.

Inwoners van Binnenmaas kunnen via www.binnenmaas.nl kenbaar maken in welke straat in hun dorp de snelheidsindicator geplaatst moet worden.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.