Verkeershinder in Maasdam en ’s-Gravendeel op donderdag 4 augustus

551

Werk in uitvoeringBINNENMAAS – Donderdag 4 augustus worden er constructie- en asfaltboringen gedaan in Maasdam en ‘s-Gravendeel. Hierdoor kan er verkeershinder ontstaan. We vragen uw begrip hiervoor.

’s Ochtends wordt begonnen in Maasdam op de kruising Raadhuisstraat/Hoeksedijk, hier worden vier diepe constructieboringen uitgevoerd. Daarna wordt nog een aantal ondiepe asfaltboringen op de Raadhuisstraat en de ’s-Gravendeelseweg uitgevoerd (tussen het kruispunt van de Lageweg tot aan de voetgangersoversteekplaats nabij de Patrijs).

Tenslotte worden ondiepe asfaltboringen uitgevoerd op de Maasdamseweg in ‘s-Gravendeel, vanaf het kruispunt van Boezembaan tot en met het kruispunt van de Gorsdijk.

De boringen worden uitgevoerd door Civiel & Infra Service Kwaliteitsdienst B.V. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer J. van Dijk van gemeente Binnenmaas via tel. 14 078.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.