Shantykoor de Hoeksche Waard met MJ Report op de Spuidagen in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Schermafbeelding 2015-07-21 om 14.46.24OUD-BEIJERLAND – MJ Report was uitgenodigd door Het Shantykoor Hoeksche Waard om een special te maken over het populaire Shantykoor.

Volgend jaar vieren zij het 15-jarig bestaan en dat gaan zij groots vieren. In de aanloop daarnaartoe zal MJ Report bij sommige evenementen aanwezig zijn om zodoende verslag te doen van hoe het staat met de vorderingen om uiteindelijk ook weer aanwezig te zijn bij het Lustrum, volgend jaar september.

Bekijk het interview met Henk Witte, voorzitter van Het Shantykoor, het interview van Jeroen Paula van Wanrooij, accordeonist en dirigente en we spreken nog even met Kees Kooiman, medeoprichter van Het Shantykoor. Tussendoor hebben we genoten van het koor. Het swingde de pan uit en wat een sfeer maakt het koor!

Bekijk hieronder de uitzending

Logo-MJ-Report1400-1024x263ShanS

MJ Report is het wekelijkse televisieprogramma van Mirjam en Jeroen op TV Hoeksche Waard. Wij zenden uit via het (analoge) UPC kabelnet via kanaal 67 en digitaal op kanaal 31.

Daarnaast zijn alle programma’s terug te zien op Facebook, de website en op het YouTube kanaal.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren