Open rondleiding in Museum Hoeksche Waard op zaterdag 24 februari

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Panoramabehang van de firma Zuber & Co - Foto Museum HW

Ontdek meer in het museum, mét gids! Op zaterdag 24 februari is er een open rondleiding in ’t Hof van Assendelft. De open rondleidingen zijn bedoeld voor individuele bezoekers, zodat zij ook de gelegenheid krijgen om deel te nemen aan een rondleiding met gids.

In deze rondleiding speciaal aandacht voor het Panoramabehang van de firma Zuber & Co en van het museum in Rixheim; dat museum was in een deel van de oorspronkelijke drukkerij. U betaalt alleen de entree. De rondleiding is gratis. Vrienden van het museum betalen geen entree. Houders van de Museumkaart of Rotterdam Pas betalen geen entree.

Deze rondleiding begint  24 februari om 14.00 uur in ’t Hof van Assendelft, Hofweg 13, 3274 BK Heinenoord. Aanmelden voor de rondleiding is niet nodig.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.