Nieuw asfalt Rijksstraatweg Klaaswaal

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

dsc02193KLAASWAAL – In de week van  17 t/m 21 augustus krijgt de  Rijksstraatweg in Klaaswaal een nieuwe asfaltlaag.

De gemeente Cromstrijen past hierbij ‘stil-asfalt’ toe in combinatie met een levensduur verlengende glasvezelwapening. Deze wapening voorkomt scheuren in het wegdek.

Werkzaamheden

De voorbereidende werkzaamheden gebeuren op maandag 17 augustus. Het wegfrezen van het oude asfalt, het aanbrengen van de wapening en het aanbrengen van het nieuwe asfalt vindt plaats op dinsdag 18 t/m donderdag 20 augustus. De afwerking waaronder de belijning voeren wij op vrijdag 21 augustus uit.

Omleiding

Om deze werkzaamheden vlot en veilig te kunnen uitvoeren, sluiten wij de hele Rijksstraatweg af voor het doorgaande verkeer tussen de Oud-Cromstrijensedijk OZ en de Boomdijk.  Het doorgaande gemotoriseerde verkeer wordt omgeleid via borden.

Wijziging bushaltes

De beide bushaltes aan de Rijksstraatweg komen op dinsdag 18 t/m donderdag 20 augustus te vervallen. In deze periode stoppen de bussen op de Bommelskousedijk en aan de Oud-Cromstrijensedijk WZ bij de Molendijk.

Het SVHW en restaurant Golden Lion zijn van 18 t/m 20 augustus alleen vanuit de richting Numansdorp bereikbaar voor gemotoriseerd verkeer.

ArchiefFoto: Hoeksche Waard WordPress – Javaan


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren