Strijenaar in het Gelderse Wolfheze omgekomen door storm

0
2440

windzakStrijen – Een 59 jarige man uit Strijen is bij de storm van zaterdag 25 juli in het Gelderse Wolfheze om het leven gekomen toen een boom op zijn auto viel. Volgens de hulpdiensten verbleef de man met zijn vrouw in een hotel in het plaatsje.

Het echtpaar was net terug van een wandeling en de vrouw was alvast het hotel in gegaan terwijl de man de auto parkeerde. Op dat moment is een boom omgewaaid en op de auto gevallen. Diverse hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, rukten uit, maar hulp mocht niet meer baten. Het slachtoffer verbleef in het hotel. Volgens de brandweer kwam de zeer grote boom zo ongelukkig terecht dat de man waarschijnlijk meteen was overleden.

De familie van het echtpaar is naar Wolfheze afgereisd om de vrouw bij te staan.

Namens de redactie van Hoeksch Nieuws wensen wij de familie heel erg veel sterkte toe!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.