Gespot – Op ontdekkingstocht in eigen buurt

Nine
1 Min Read

11805773_866175836803307_909802437_n

Ken je ‘De Baardmannetjes’? Vorig jaar zomervakantie, ontdekte ik het TV-programma. Verwondering van twee mannen met liefde voor de natuur-voornamelijk vogels- is fijn om naar te kijken. Sinds ik in Numansdorp woon, fiets ik vaak met de kinderen. Wat een prachtige omgeving; het water, de polders, de bomen en dieren. Het geeft een gevoel van vrijheid.

Ontdekkingstocht

Vandaag pakten we onze tas om op ontdekkingstocht te gaan; een verrekijker, loep, zoekboekje, eten, drinken en een picknickkleed.

We fietsten in de wind, onder de hoge bomen. Wat een heerlijk gevoel! De zon scheen, we stopten en proefden tarwe en bramen. We keken naar beestjes met de loep en spotten vogels met onze verrekijker. Aan het water aten we brood en lazen over onze gevonden schatten.

Kostbare schatten

Het deed me denken aan een uitspraak; ‘The best things in life are for free.’  Quality -time in de mooie omgeving van Ambachtsheerlijkheid, met mijn eigen baardmannetje (en -vrouwtje) in opleiding, waren vandaag ingrediënten voor een fijne vakantiedag!

Deze blog is geschreven door Nine, bezoek haar website www.levenvannine.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
door Nine
Volg
Mijn naam is Nine, 35 jaar, moeder van een jongen en een meisje. Ik ben werkzaam als rapporteur voor Justitie, blogger en freelance columnist. Ik heb een passie voor woorden, mensen en schrijven. Om de aspecten van mijn leven -in een samengesteld gezin met vijf kinderen-; het moederschap, werk, vriendin-, partner-en collega- zijn, te combineren, wordt een beroep gedaan op mijn flexibiliteit, uithoudingsvermogen, stressbestendigheid, nuchterheid, humor, evenwicht en de rest van de bijvoeglijke naamwoorden uit het woordenboek. Een uitdaging! Bezoek mijn website op http://www.levenvannine.nl
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren