Poging tot inbraak en inbraak bij woningen aan de Boezemvliet in Maasdam

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto PR

InbraakMAASDAM – In de nacht van donderdag 11 op vrijdag 12 augustus is er om 1.50 uur een poging woninginbraak gemeld aan de Boezemvliet in Maasdam. Drie verdachten zijn na de poging de woning open te breken weggelopen. Een uitgebreide zoektocht leverde helaas niets op.

Vanochtend bij het buurtonderzoek bleek dat er in een andere woning aan de Boezemvliet daadwerkelijk was ingebroken. Hier was het de daders wel gelukt om via het opengebroken raam binnen te komen en de woning overhoop te halen.

Heeft u mogelijk bruikbare informatie en heeft u de Politie nog niet gesproken, bel dan svp 0900-8844


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.