Groei & Bloei – Hoeksche Waard – Nazomermarkt 29 augustus 2015 in de Greup

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

Poster NazomerMarkt 2015OUD-BEIJERLAND – Op zaterdag 29 augustus wordt op Boerderij Bouwlust van de familie Kruijthoff in Greup voor de vierde keer de Groei &Bloei Nazomermarkt gehouden. De afgelopen weken is door de werkgroep onder de bezielende leiding van Aart van Noordt al het nodige gedaan om er weer een mooi evenement van te maken.

Voor elk wat wils, van alle markten thuis
Meer dan 70 exposanten in en rond de boerderij bieden een keur aan producten en diensten. Natuurlijk zijn er kwekers met planten en zaden. Maar u vindt er ook landbouwproducten, tuingereedschappen, boeken, serviezen en brocante, delicatessen, sieraden, accessoires en hoeden. Kortom al die zaken die u in de vakantie zo graag aantreft op een markt, maar dan gewoon thuis in de Hoeksche Waard.

Groei & Bloei heeft meerdere stands op deze markt. Op elk daarvan bent u van harte welkom, niet alleen om tuinvrienden te ontmoeten, maar ook voor informatie over bloemschikken, workshops, excursies en reizen, en vele andere activiteiten die voor de komende tijd op de agenda staan.

Ook voor de kinderen
Voor de kinderen en kleinkinderen zijn er diverse kinderactiviteiten in een aparte speelhoek waar ze lekker hun gang kunnen gaan, terwijl u lekker op de markt rond slentert.

Uitgebreid, meer ruimte
Het afgelopen jaar is de verbouwing op het erf afgemaakt en met als resultaat een prachtige boerderij. Daar omheen is er een schitterend, groot veld ontstaan. Hierdoor krijgen de kramen meer ruimte. En door de bouw van een grote schuur kunnen we als de weergoden ons wat minder gezind zijn in een compacte vorm overdekt en droog verder. Maar we rekenen uiteraard op een mooie zonnige nazomerdag.

Groter terras
En natuurlijk hebben wij ook het terras vergroot. Een mooie plek waar u lekker kunt zitten, kijken, genieten, kletsen, eten, drinken of naar muziek kunt luisteren.

Voldoende parkeerruimte
In de nabijheid van de boerderij kan men vrij parkeren op een nabij gelegen parkeerterrein.

Meer informatie
Op onze nieuwe speciale website www.nazomermarkt.nl kunt u gedetailleerde informatie vinden over de locatie en alle exposanten. Houd de laatste ontwikkelingen in de gaten via onze nieuwe Facebook pagina www.facebook.com/GroeiBloeiHW.
Bestuur en leden van de werkgroep nodigen u hierbij graag uit voor onze Nazomermarkt op zaterdag 29 augustus a.s. Kom gezellig met familie, vrienden, buren en collega’s een dagje nazomeren op onze gezellige en bijzondere Nazomermarkt.

Dus, tot ziens op zaterdag 29 augustus 2015 op boerderij Bouwlust – Greup


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren