Echtpaar Verhoeff uit Puttershoek 60 jaar getrouwd

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

jubileumkaart-60-jaar-getrouwd-hcPUTTERSHOEK – Op maandag 24 augustus is het 60 jaar geleden dat de 82-jarige G. Verhoeff en zijn 79-jarige echtgenote J.C. Verhoeff-Flaes in het huwelijksbootje in Rotterdam zijn gestapt.

Het echtpaar heeft tijdens hun 60-jarig huwelijk maar liefst 14 jaar in Australië gewoond. In 1971 zijn ze in Puttershoek komen wonen.

Het echtpaar heeft een zoon en drie dochters. De zoon (geboren in Australië) woont intussen weer in Australië maar brengt speciaal voor het 60-jarig huwelijk zijn vakantie in Nederland door. Het echtpaar heeft ook zeven kleinkinderen.

Van beroep is de heer Verhoeff instrumentenmaker/gereedschapsmaker geweest. Hij heeft ook als onderhoudsmonteur bij de Melkunie in Maasdam gewerkt.Beiden echtelieden zijn gelukkig nog in redelijke gezondheid.

Burgemeester Borgdorff en zijn echtgenote bezochten het echtpaar en brachten onder overhandiging van een boeket bloemen de felicitaties over namens het gemeentebestuur.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.