Cursus veilig en bewust internetten

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

cq5dam.web.384.614Oud-BeijerlandIn één ochtend leren hoe je een computer en internetverbinding beveiligt tegen hackers en schadelijke software. Dat kan op donderdagochtend 24 september van 9.30 tot 11.30 uur in de Bibliotheek Oud-Beijerland. Na afloop zullen deelnemers zich voortaan met een vertrouwder gevoel op het internet begeven.

Tijdens de cursus besteedt computerdeskundige Edo Postma aandacht aan onderwerpen als het beveiligen van soft- en hardware, online bankieren en de nieuwe Europese regels. Ook onderwerpen als veilig webwinkelen, verantwoord gebruik maken van Wifi en het kiezen van een goed wachtwoord komen aan bod. De cursisten leren wat privacy op het internet precies is en hoe ze ervoor kunnen zorgen dat hun privacy zoveel mogelijk wordt beschermd.

De deelnemers vinden een balans tussen argwaan, voorzichtigheid en zorgeloos internetten, zodat ze voortaan met een prettig gevoel achter de computer zitten.

Kosten voor deelname is € 10,00 of € 7,50 met je biebpas, aanmelden kan via het aanmeldformulier op www.debhw.nl of in de bibliotheek zelf.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren