Gemeente’s in de Hoeksche Waard krijgen maximaal 1 jaar de tijd voor bestuurlijke toekomst.

0
173

hoeksche_waard_1HOEKSCHE WAARD – De Hoeksche Waard krijgt nog één jaar om de provincie duidelijkheid te verschaffen over haar bestuurlijke toekomst. Dat bleek woensdag tijdens een vergadering van een vertegenwoordiging van Provinciale Staten met 10 Hoekschewaardse raadsleden en de 5 burgemeesters in het Museum Hoeksche Waard. ‘En daarmee legt u zichzelf een zware claim op’, merkte ChristenUnie statenlid Chris Schaapman op.

In het Hof van Assendelft in Heinenoord vergaderden woensdagmorgen een statencommissie en afgevaardigden van de Hoekschewaardse politiek over de voortgang van de bestuurlijke toekomst op het eiland.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.