Bibliotheek Oud-Beijerland maandag 21 september weer geopend na brand Lindehoeve

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Schermafbeelding 2015-09-16 om 20.32.24OUD-BEIJERLAND – Zoals je misschien wel hebt gehoord is de bibliotheek Oud-Beijerland noodgedwongen gesloten vanwege een brand in de Lindenhoeve. Gelukkig blijkt de schade mee te vallen en gaat de bibliotheek maandag 21 september weer open!

Het vele roet in de bibliotheek wordt deze week opgeruimd door een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf. Zij zijn hier vermoedelijk nog tot het weekend mee bezig. Zodra alles weer schoon is zien we iedereen graag weer de bibliotheek.

De normale entree kan nog niet worden gebruikt vandaar dat de bibliotheek voorlopig via de nooduitgang via het entreepad van de Lindenhoeve bereikbaar is. Het stoepbord wijst je de weg.

Praktisch:
Alle boeken die in de sluitingsperiode zouden moeten worden ingeleverd in de bibliotheek Oud-Beijerland zijn door de bibliotheek verlengd tot donderdag 24 september en de boetes die hierdoor eventueel zijn ontstaan zijn kwijtgescholden.

Heb je nog een vraag neem dan contact op met de Bibliotheek Hoeksche Waard via telefoon 0186653432 of [email protected]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.