Van 10 tot en met 24 februari verstuurt SVHW weer de jaarlijkse lokale belastingaanslagen

455

HOEKSCHE WAARD – Van 10 tot en met 24 februari verstuurt SVHW weer de jaarlijkse lokale belastingaanslagen. Dit jaar ziet het aanslagbiljet er anders uit: overzichtelijk met zoveel mogelijk lokale belastingen op één biljet, mèt een heldere toelichting. Ook de website van SVHW is weer verder verbeterd.

SVHW gaat verder met digitale dienstverlening

Met de lancering van de nieuwe website en het aansluiten op MijnOverheid zette SVHW in 2016 een eerste stap naar een verbeterde digitale dienstverlening. Het afgelopen jaar heeft SVHW hier verder op doorgepakt om nog meer inzicht en gemak te realiseren. Zo kunt u nu heel makkelijk direct uw aanslag betalen via iDEAL in Mijn SVHW. Mijn SVHW geeft nu bovendien veel meer inzicht in aangevraagde zaken. Zo ziet u bijvoorbeeld in één oogopslag wanneer een machtiging automatische incasso is afgegeven en kunt u in een detailoverzicht de betalingen zien die gedaan zijn. Daarnaast hoeft u maar één keer in te loggen met DigiD voor Mijn Overheid en Mijn SVHW. Hierdoor is het mogelijk om vrij te wisselen tussen MijnOverheid en Mijn SVHW.

Verruimde openingstijden
Naast de digitale ontwikkelingen heeft SVHW ook aandacht voor degenen, die liever hun zaken telefonisch regelen. SVHW verruimt in de periode van 12 februari tot en met 2 maart de telefonische openingstijden. In deze periode is SVHW van maandag tot en met donderdag van 8.30 uur tot 18.00 uur en op vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur bereikbaar via (0186) 577 222 of (0800) 02 00 873. Op www.svhw.nlvindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Omdat SVHW benieuwd is naar uw ervaringen met de website, heeft het afgelopen jaar een klanttevredenheidsonderzoek online gestaan. De gegeven tips zijn zoveel mogelijk toegepast. Zo is op de website de zoekfunctie verbeterd. Hierdoor vindt u nu nog makkelijker de gewenste informatie over de lokale belastingen. Ook het contactformulier is uitgebreid met meer onderwerpen, waardoor u altijd een gerichte vraag kan stellen. Tips over hoe wij onze dienstverlening kunnen verbeteren blijven van harte welkom.

SVHW is een samenwerkingsverband van 20 gemeenten, waterschap Hollandse Delta en de Regionale Afvalstoffen Dienst Hoeksche Waard. SVHW is een zelfstandige overheidsorganisatie die de WOZ-waarden vaststelt en de lokale belastingen heft en int.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.