Poll: De NS wil intercity’s voortaan niet meer in Dordrecht laten stoppen, maar over de hogesnelheidslijn door de Hoeksche Waard laten gaan is een

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

share_imageHOEKSCHE WAARD – De NS wil intercity’s voortaan niet meer in Dordrecht laten stoppen, maar over de hogesnelheidslijn door de Hoeksche Waard laten rijden.De betrokken gemeenten als Binnenmaas en Strijen weten zelf nog van niks.

Vanuit Dordrecht zullen dan alleen nog maar stoptreinen rijden. En het spoor van de HSL door de Hoeksche Waard wordt meer benut.

Inmiddels hebben ruim 7000 mensen de facebookpagina ‘Intercity moet in Dordrecht blijven stoppen’ geliked. Naar Breda blijft er dan alleen nog een langzamere stoptrein over. Ook de gemeente Dordrecht en de omliggende gemeenten verzetten zich ernstig tegen de verschraling van het aanbod van treinen.

Daarom de volgende poll

De NS wil intercity's voortaan niet meer in Dordrecht laten stoppen, maar over de hogesnelheidslijn door de Hoeksche Waard laten gaan is een ..

  • Slecht idee (60%, 366 Stemmen)
  • Goed idee (31%, 188 Stemmen)
  • Maakt mij niet uit. (9%, 54 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 608

Laden ... Laden ...

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren