Piershil wint overtuigend

128

image-5302689PIERSHIL – Het Piershil van trainer Martin Schouten heeft door een overtuigende 4-1 overwinning op Soccer Boys afstand genomen van de onderste regionen van de ranglijst.

“Het was misschien niet altijd goed, maar de drie punten smaken heerlijk”, zo glunderde aanvoerder Sjoerd Singor na afloop. Meteen vanaf de aftrap was de thuisclub de bovenliggende partij, met gedegen spel werden voldoende kansen afgedwongen. Joost Both vond de vuisten van doelman Van Aalst, Jan Jaspers kwam een teenlengte te kort en Alex van Dijk zag zijn inzet in het zijnet belanden. Door een schuiver van Ricardo Hoogwerf na 37 minuten kregen de Piershillenaars eindelijk loon naar werken en konden met een minimale 1-0 voorsprong gaan rusten.

In de tweede helft trokken de gasten uit Bleiswijk wat vaker naar voren, voor Piershil ontstond daardoor ruimte voor de snelle uitval. Een verre trap vanuit de defensie door Jurriaan Lindhout werd dan ook prooi voor de rappe Alex van Dijk: 2-0. De ploeg van trainer Mark Weel probeerde daarna nog meer druk te zetten op de Piershilse defensie, het duurde tot tien minuten voor tijd voordat aanvoerder Cor van Egmond de 2-1 kon binnen knikken. Toch werd het geen spannende slotfase, enkele minuten later stond het alweer 3-1 toen de bal na een fraaie actie van Van Dijk door de volgens het wedstrijdformulier niet bestaande nummer 15 in eigen doel werd gewerkt. Diezelfde nummer 15 liet zich in de slotfase afleiden door het eindsignaal vanaf veld 2, Loek Visser kon daardoor op aangeven van Patrick Korpel een passende 4-1 op het bord zetten.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.