Brauhaus klaar voor Het Hoekse Bierfest in Westmaas

654

BierfestWestmaas – Nog 3 dagen en dan barst op zaterdagavond 10 oktober Het Hoekse Bierfest in Westmaas los. Plaats: een loods aan de Stougjesdijk in Westmaas die voor deze avond omgetoverd is in een echt `Brauhaus` en de sfeer uitademt van de bekende Oktoberfesten. Hier kunnen straks mannen in Lederhosen en vrouwen in Dirndls aan lange tafels genieten van een pul bier, heerlijk eten en diverse optredens van live artiesten en een DJ. Het Hoekse Bierfest is al weken uitverkocht, de organisatie verwacht dit jaar maar liefst 1800 vrolijke bezoekers.

Dat het Hoekse Bierfest in oktober leeft in de Hoeksche Waard is inmiddels duidelijk, voor de 4e keer op rij heeft de organisatie weer alles uit de kast gehaald om de bezoekers een leuke en sfeervolle avond te bezorgen. Naast bier, wijn en frisdrank konden gasten vooraf een originele Duitse maaltijd (Wiener Schnitzel of vers gebraden kip) of een Kalte Platte boeken. Op de avond zelf wordt deze aan de blauw-wit geblokte tafels geserveerd.

Nieuw dit jaar is `DIE VERRUCKTE HALBE STUNDE`. Het Hoekse Bierfest start de avond om 16.30 uur. Bezoekers die voor 17.00 uur de incheckbalie passeren, ontvangen 1 munt voor 1 literpul gratis weizen bier.

Na 18.00 uur gaat de deur op slot en gaat het Bierfest loss! De line up van artiesten die gedurende de avond optreden en voor de juiste sfeer zorgen is ook dit jaar weer typisch Duits zo bezoekt o.a. de bekende “Heino” dit jaar het Brauhaus in Westmaas.

De dresscode voor Het Hoekse Bierfest is Lederhose of Dirndl. Voor diegene die nog een leuke outfit zoeken en alvast de sfeer willen proeven is het Brauhaus vrijdagavond 9 oktober tussen 20.00 uur en 22.00 uur geopend. In de pop up store is leuke kleding te koop en daarnaast vindt ook muntvoorverkoop plaats.

Impressie editie 2014:

12087087_848687905229914_6148306518963653492_o


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.