Hoeksche landschap gebundeld in kalender!

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Kalender_2016MAASDAM – Fotograaf Jeffrey Groeneweg van Qphoto.nl uit Maasdam heeft met het nieuwe jaar in zicht weer een nieuwe Hoeksche Waardse landschap kalender gemaakt. Landschapsfoto’s van onder andere de Oeverlanden van Strijensas, de Binnenmaas maar ook de molen de Lelie in Puttershoek tijdens zwaar onweer pronken boven elke maand!

Elk jaar maakt fotograaf Jeffrey Groeneweg een kalender met daarin foto’s van de Hoeksche Waard. Ook dit jaar is dat weer gelukt, Jeffrey heeft twaalf mooie landschapsfoto’s uitgezocht die hij dit jaar heeft gemaakt en deze verwerkt in de “Hoeksche Waard 2016” kalender.

De kalender is nu te bestellen en wordt vanaf maandag 26 oktober geleverd. Wilt u uw kalender alvast bestellen mail dan uw N.A.W. gegevens en telefoonnummer naar [email protected] of bel +31 (0)78 676 4080.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren