Opening nieuwe vleugel van het Hoeksch Lyceum Oud-Beijerland

0
210

image004OUD-BEIJERLAND – Na een flinke verbouwing op het Hoeksch Lyceum mag het resultaat er zijn: een prachtige vleugel voor de vakken biologie, natuurkunde en scheikunde.

Donderdag de 19 November , 0m 10.00 uur wordt de vleugel officieel geopend door wethouder van Waveren van de gemeente Oud-Beijerland (portefeuille economische zaken, sociale zaken en werkgelegenheid, onderijs, welzijn, cultuur, sport, toerisme en recreatie).

De gehele ochtend zijn er activiteiten georganiseerd in de nieuwe vleugel, voor de leerlingen van de 1e en 2e klassen. Hiervoor hebben we de wereldwijde organisatie Mad Science uitgenodigd. Zij verzorgen demonstraties en workshops tussen 08.30 uur en 13.00 uur.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.