Koninklijke onderscheiding tijdens de jaarlijkse Korpsavond van de vrijwillige brandweer in Binnenmaas in Alcazar Events in Puttershoek.

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

PUTTERSHOEK – Op vrijdag 13 november reikte burgemeester A.J. Borgdorff een koninklijke onderscheiding uit tijdens de jaarlijkse Korpsavond van de vrijwillige brandweer in Binnenmaas. Plaats van handeling was Alcazar Events in Puttershoek.

11225314_972659572795965_2090292785726706540_o

De decorandus is de heer Tom de Nooij van de post Mijnsheerenland/ Westmaas. Hij is bij de brandweer in dienst gekomen in 1995 en heeft eind vorig jaar de dienst verlaten. Wegens vakantie van de heer De Nooij werd hij via een skypeverbinding door de burgemeester toegesproken.

Ook vierden diverse brandweerlieden een jubileum. Zij werden toegesproken door de ploegchefs, evenals de collega’s die een diploma of certificaat hebben gehaald. De burgemeester reikte de papieren uit.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren