Een bizar ongeval op de Tweede Zinkweg in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

12295281_758330170940217_5088898684265022033_nOUD-BEIJERLAND – Op zondag avond 22 November heeft er op de Tweede Zinkweg een ongeval plaats gevonden waar famille van elkaar met diverse voertuigen met elkaar in botsing kwamen. De bestuurder van de bromfiets is voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht en tevens aangehouden vanwege een te hoog alcohol promillage in zijn bloed.

Op het moment dat de 25 jarige bestuurster van de blauwe Golf wordt ingehaald door een 18 jarige bromfietser, schrikt zij hier zo van dat zij een slinger aan haar stuur geeft. Hierop komt de bromfietser ten val en schiet de dame met auto en al een erf op, waarbij zij in de daar geplaatste schuur tegen een aanhangwagen en een in de schuur staande auto tot stilstand komt.

De bestuurder van de bromfiets blies een A en is hierop aangehouden. Omdat hij ook zijn arm uit de kom had, is hij vervoerd naar een ziekenhuis, alwaar er een bloedproef zal worden afgenomen.

Omdat alle betrokken partijen familie van elkaar bleken, is het maar te hopen dat we nu niet voor bemiddelingen die kant op hoeven laat de Politie weten op hun Facebook pagina.

Foto’s Politie Hoeksche Waard


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren