Kunstcafe voor Kunstenaars

88

OUD-BEIJERLAND – Donderdag 12 december van 16.00 tot 18.00 uur zijn kunstenaars van harte welkom in het KunstCafé Hoeksche Waard in Bar Looxs, Havendam 16, 3262 AE Oud-Beijerland (1e verdieping).

Deelname is uitsluitend voor kunstenaars, professioneel of autodidact, van alle creatieve disciplines. De opzet is om met anderen van gedachten te wisselen over kunst en kansen. Vertel over jouw werk of project. Misschien heb je goede ideeën of wil je jouw werk laten zien? Bij het KunstCafé is dat mogelijk onder soortgenoten.

Rein Geleijnse, fotojournalist, exposeert vanaf 12 december tot 9 januari 2020

Hij vertelt over zijn jarenlange professionele loopbaan met in een later stadium zijn persbureau in Oud-Beijerland. Om de natte gure winters te ontvluchten vertrok hij naar Florida, Palm Bay, waar hij zijn fotografieverslaving voortzette. Hij fotografeerde voor verschillende kranten en magazines. Hier heeft hij diverse malen succes­vol  geëxposeerd,
onder andere in Melbourne. Zijn bijnaam was ‘Snowbird from The Netherlands’.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.