TOBE KERSTCONCERT IN DE OPEN HOF KERK IN OUD-BEIJERLAND

483

151204 ToBe Orkest fotografie Peter VerheijenOUD-BEIJERLAND – Kom maandag 14 december om 19.00 uur genieten van een bijzonder kerstconcert in de Open Hof Kerk, Willem van Vlietlaan 2a in Oud-Beijerland. Leerlingen Muziek, koor 2Enjoy en het Rotterdams Jeugd Symfonie Orkest geven een feestelijk kerstconcert. Geniet van het traditionele kerstrepertoire en andere muziekstukken, zodat je alvast in de kerstsfeer komt. Kaarten kosten € 2,- per stuk. Ze zijn verkrijgbaar voor aanvang van het concert in de Open Hof Kerk.

Solisten, ensembles, het dameskoor ‘2Enjoy’ en het Rotterdams Jeugd Symfonie Orkest brengen een programma vol internationale kerstliederen. Met dit grote gezelschap is onze thuisbasis de Lindenhoeve te klein en wijken we uit naar een grotere locatie, de Open Hof Kerk in Oud-Beijerland.

De jongste leerlingen op viool, fluit en cello vormen het begeleidende ensemble voor dameskoor ‘2Enjoy’. Samen voeren zij drie Duitse kerstliederen uit. ToBe koor ‘2Enjoy’ wordt bij hun Amerikaanse kerstliederen op de piano begeleid door docent Bartjan van der Linden. Pianodocente Simone Verhorst begeleidt enkele solisten. Bijzonder wordt het optreden van een kwartet, bestaande uit viool, dwarsfluit, piano en cello die van Hendrik Andriessen het Petit concert pour le temps de Noël gaat uitvoeren.

Als slotstuk speelt het Rotterdams Jeugd Symfonie Orkest samen met leerlingen uit de klassieke muziekafdeling van ToBe. Ze spelen vier werken waarbij het koor ook meezingt. Het geheel staat onder leiding van dirigent Jim Roodnat. Het belooft een bijzondere avond te worden.

De toegang bedraagt € 2, dit is inclusief koffie of thee.Kijk voor meer informatie op www.tobe.nl/agenda.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.