Grondverkoop De Hoogerwerf aan groothandel badmeubelen Sanibell in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

IMG_7017OUD-BEIJERLAND – Met de officiële ondertekening van de overeenkomst door wethouder Piet van Leenen en Paul Collé van Sanibell BV tijdens een bijeenkomst in het gemeentehuis op dinsdag 29 december 2015 is de aan-/verkoop van circa 3.000 m2 bedrijfsgrond aan de Ferrarilaan een feit. Door de aankoop van de grond kan familiebedrijf (groothandel in badmeubelen) hun huidige bedrijfspand uitbreiden.

Voor de uitbreiding, die qua ontwerp en uitvoering dezelfde kenmerkende architectuur (met dank aan architectenburo RoosRos) als het bestaande pand krijgt, geldt ook het label ‘energieneutraal’.   Wethouder Van Leenen zette met groot genoegen zijn handtekening onder de grondverkoop. “De uitbreiding van Sanibell is niet alleen goed voor de lokale werkgelegenheid, maar geeft ook een boost aan bedrijventerrein De Hoogerwerf. Ik ben daarom blij dat het bedrijf – mede door deze uitbreiding – in Oud-Beijerland gevestigd blijft”.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.