Drumband Wilhelmina uit Numansdorp 2e op Nederlands Kampioenschap in Waalwijk

0
392

27NUMANSDORP – Met een puntenaantal van 92,56 behaalde de drumband van Muziekvereniging Wilhelmina uit Numansdorp een ruime 1e prijs met onderscheiding op het Nederlands Kampioenschap Marching & Music Contest in Waalwijk en werd het hiermee 2e in de totale eindklassering.

Onder leiding van dirigent Jan Schipper en tambour-maître Lodie Glimmerveen werden de nummers Moving On en Ins and Outs gespeeld. Dit leverde in de nieuwe bezetting met veel jeugdleden een recordaantal punten op, maar de Delta Band uit Vlissingen ging hier nog overheen. Andere concurrenten uit Losser en Slikkerveer werden op flinke afstand gezet.

De drumband gaat zich nu voorbereiden op het Kampioenschap der Lage Landen te Hamont-België. Dit wordt gehouden in het pinksterweekend op 15 en 16 mei.

Foto: Website Drumband Wilhelmina


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.