Naturalisatieceremonie in Cromstrijen

333

naturalisatienumansdorpNUMANSDORP – Tijdens de naturalisatieceremonie op 28 januari 2016 ontving mevrouw Fessehatsion (Medhanit), door het afleggen van de eed, de Nederlandse nationaliteit.

Burgemeester Jan Luteijn stond tijdens de ceremonie stil bij de achtergrond van mevrouw Fessehatsion en sprak over de normen en waarden in Nederland en over bepaalde Nederlandse gewoonten. Als cadeau kreeg mevrouw Fessehatsion de Nederlandse vlag overhandigd.

Mevrouw Fessehatsion is afkomstig uit Eritrea en is sinds december 2009 in Nederland. Zij is werkzaam bij Zorgwaard en woont in Numansdorp. Voor naturalisatie is niveau 2 vereist van de inburgeringstoets. Maar mevrouw Fessehatsion is zeer gedreven en gaat door voor niveau 3.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.