Zij-instromers hebben diploma GPM4 in handen!

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto: Speelookee

1,5 jaar geleden hebben kinderopvang organisaties SDK, de Hoeksche School, Kidspalace, Kivido en SpeelOkee uit de regio Hoeksche Waard, de handen ineen geslagen en een opleidingstraject aangeboden voor zij-instromers.

Op de informatieavond in september 2022 waren zo’n 80 geïnteresseerden aanwezig. Het traject bestond uit werken en leren. Opleider Variva verzorgde wekelijks de lessen in de regio en de kinderopvangorganisaties boden praktijkplaatsen aan. 1 jaar hard werken, theorie leren, theorie koppelen aan praktijk, veel oefenen en vervolgens klaarstomen om te examineren.

 11 kandidaten hebben afgelopen dinsdagavond, 13 februari jl., hun diploma in ontvangst mogen nemen. Vanuit de organisaties wordt ‘Trots’ uitgesproken naar de kandidaten, maar ook voor de fijne samenwerking met elkaar.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.