Vrijwilligerscafé in het gemeentehuis van de Hoeksche Waard in Maasdam op vrijdag 21 juni:

170

HOEKSCHE WAARD – Elk kwartaal organiseert Welzijn Hoeksche Waard samen met andere vrijwilligersorganisaties een vrijwilligerscafé voor vrijwilligers in de Hoeksche Waard. Tijdens het vrijwilligerscafé kunt u kennismaken en ervaringen uit wisselen met andere vrijwilligers, maar ook nieuwe kennis opdoen.  Het vrijwilligerscafé staat deze keer in het teken van het delen van ervaringen.

Tijdens de afgelopen vrijwilligerscafés hebben we gemerkt dat men benieuwd is naar wat andere vrijwilligers zoal doen in het vrijwilligerswerk, waarom zij dit doen en wat het nu zo leuk maakt. Een aantal sprekers vertellen over hun vrijwilligerswerk en wat het zo leuk en bijzonder maakt. En natuurlijk horen we ook graag van u als bezoeker van het Vrijwilligerscafé waarom u vrijwilligerswerk doet en waarom u juist voor dit soort vrijwilligerswerk heeft gekozen.

 

  • Wat:           Vrijwilligerscafé – Delen ervaringen
  • Voor wie:  Vrijwilligers en vrijwilligerscoördinatoren.
  • Door wie:  Welzijn Hoeksche Waard en vrijwilligers.
  • Locatie:     Gemeentehuis Hoeksche Waard, Sportlaan 22, Maasdam.
  • Datum:      21 juni a.s.
  • Tijd:           14.30-16.30 uur. 

AANMELDEN

Via de website van Welzijn Hoeksche Waard of stuur een mail naar [email protected]onder vermelding van Vrijwilligerscafé 21 juni met uw naam en organisatie waar u vrijwilligerswerk doet.

Het Vrijwilligerscafé is ook leuk voor mensen die nog weinig weten over vrijwilligerswerk en wat er te doen is. Neem dus gerust een introducé mee!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.