1e paal geslagen voor crematorium Hoeksche Waard in Heinenoord

2941

Foto 1Heinenoord – Maandagmiddag 29 augustus is door de kinderen van eigenaar René Drijver de eerste paal geslagen voor het Crematorium Hoeksche Waard. Het crematorium komt op een eilandkavel van 2.400 m2 op Bedrijvenpark Hoeksche Waard.

Naast de kavel wordt nog een parkeerplaats aangelegd van 1.700 m2. Het geheel wordt gebouwd door Hercuton en de oplevering staat gepland voor juni 2017. ‘Ik was al heel lang op zoek naar mogelijkheden binnen de Hoeksche Waard, maar ik heb nooit dé plek kunnen vinden. Toen ik het bedrijvenpark voor het eerst bezocht, wist ik: Dit is het! Ik heb écht het mooiste kavel van het hele terrein. Helemaal in de uiterste hoek heb ik één van de twee beschikbare ‘eilandkavels’ gekozen, omringd door rust en natuur. Als mensen straks in de aula zitten, kijken ze uit over het water en de landerijen’, aldus René Drijver.

Foto 2 kopie

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.