FC Binnenmaas opnieuw met lege handen

fcbinnenmaasKRIMPEN AAN DE IJSSEL – FC Binnenmaas speelde vandaag met rouwbanden om en er was een minuut stilte voordat de wedstrijd begon.De wedstrijd begon erg onrustig met veel fouten voor beide teams.

In de 20e minuut was de eerste echte kans van de wedstrijd en ook gelijk een doelpunt, alleen helaas niet in het voordeel van Binnenmaas. Sem Kerkhof kon een bal vanuit een vrije trap niet klemmen waardoor de bal éénvoudig binnen getikt kon worden door Patrick de Reuver en hiermee keek Binnenmaas opnieuw tegen een achterstand aan.In de 24e minuut was DCV opnieuw gevaarlijk, Luuk Cummins schoot van ruim 30 meter op doel en Sem Kerkhof moest volledig gestrekt gaan om een doelpunt te voorkomen. Een geweldige redding maar wel een redding waar hij geblesseerd bij raakte aan zijn rug en zodanig dat hij gewisseld moest worden voor de reserve doelman van FC Binnenmaas, Joey de Jong. Gelukkig heeft Joey al genoeg minuten bij het eerste gemaakt zodat dit geen probleem voor hem was.In de 35e minuut was de eerste echte kans voor Binnenmaas, aanvoerder Johnny Maijers kopte de bal net over na een goed genomen vrije trap van Desi Sanderse.In de 41e minuut nam dezelfde Desi een vrije trap, dit was een goede en strakke vrije trap maar de bal kon net op tijd door een verdediger van DCV onschadelijk gemaakt worden.

In de 2e helft was het voornamelijk FC Binnenmaas dat voetbalde en probeerde aan te vallen maar de eerste echte kans was in de  68e minuut van de wedstrijd, maar gelijk ook wel de grootste kans.Danny Maijers was door de verdediging gebroken van DCV en zette met een geweldige pass Sander de Heus vrij voor de doelman van DCV. Maar helaas stond de doelman van DCV, Nick Cornelise, in de weg met een knappe en moedige redding maar ook zijn redding zorgde voor een blessure en zorgde ervoor dat ook DCV hun reserve doelman in moest brengen.In de 73e minuut was Binnenmaas opnieuw dicht bij de 1-1, nadat de ingevallen Sjoerd van der Pers alleen op de ook ingevallen doelman van DCV Jesper Stijnman kon gaan, maar de doelman van DCV was de sterkste in dit duel en voorkam de gelijkmaker. De laatste kans van de wedstrijd was voor Patrick Groen van DCV, maar nu was het de beurt voor de ingevallen doelman van FC Binnenmaas Joey de Jong om te laten zien dat hij een zeer goede keeper is en voorkwam met een knappe redding de 2-0.

Binnenmaas heeft vandaag geknokt voor de punt en heeft ook de kansen gehad, maar helaas zat het er ook vandaag niet in. Rede tot paniek………..nee natuurlijk niet, want Binnenmaas blijft knokken voor de punten en zal er alles aan doen om met de volgende wedstrijd weer de punten te pakken.Volgende week speelt FC Binnenmaas de inhaalwedstrijd uit bij Lombardijen, geen gemakkelijke tegenstander maar wel een nieuwe kans voor de punten.

Opstelling: Sem Kerkhof, Mike Post, Leon vd Stel, Charlie de Graaf, Rianto Vrutaal, Richard vd Wilt, Desi Sanderse, Remco vd Stel, Johnny Maijers, Sander de Heus en Danny Maijers.

Wissels: Joey de Jong, Sjoerd vd Pers, Aaron Perez, Bas de Kruijff en Kevin Kuijer.