Installateur Van Rennes viert 60-jarig bestaan

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Directeur Ton Bervoets (links) met zijn zoon Jaco Bervoets, die tevens in het bedrijf actief is als Manager Projecten.KLAASWAAL – Zaterdag 5 maart bestaat Van Rennes precies 60 jaar. Het installatiebedrijf is in 1956 door Henk van Rennes opgericht te Klaaswaal en is daar nog steeds gevestigd. Met ruim 80 medewerkers is het bedrijf uitgegroeid tot een allround installatiebedrijf voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Het bedrijf wil tijdens het jubileum haar roots onder de aandacht brengen. Van oorsprong is Van Rennes namelijk elektrotechnisch aangelegd. Directeur Ton Bervoets: “Sinds enige jaren zijn wij ook actief op gebied van o.a. verwarming en koeling, maar het grootste deel van het 60-jarig bestaan is elektrotechnisch gericht geweest. Dit willen we graag benadrukken.”

De gehele maand maart is er een tijdelijke webshop geopend met diverse elektrotechnische producten. Van LED verlichting tot een rook- of koolmonoxidemelder.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.

You cannot copy content of this page