Zwemmers ZV Strijen in de prijzen

1 Min Read

Brielle – Zaterdag 5 maart was de vierde ronde van de nationale zwemcompetitie. Zwemvereniging Strijen komt uit in de 3e klasse van regio West. De zwemmers van ZV Strijen hebben de tweede plaats in deze competitie vast kunnen houden. De wedstrijd werd gezwommen in het zwembad van Brielle.

Er werden weer diverse prijzen gewonnen. De dames behaalden op de estafette 4x50m1 wisselslag een tweede plaats. Yanick Leunisse won 2x een gouden medaille. Frances de Visser en Anouk van der Beek wonnen beiden 1x goud en 1x brons. Naomi Veldhoen behaalde 1x goud. Femke de Vreede en Paul Notenboom beiden 2x zilver. Kevin Poiesz 1x zilver en 1x brons. Een bronzen plak was er voor Liesbeth Hooghwerff en voor Christian Schenk. Verder werd er 20 keer een persoonlijk record gezwommen. De vijfde en laatste ronde van deze nationale zwemcompetitie is op zaterdag 16 april in ’s-Gravendeel.