Oud v.v. Strijen spelers keren massaal terug naar Voetbal Vereniging Strijen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

tb-pijltjesSTRIJEN – De Voetbal Vereniging Strijen is  blij te kunnen melden dat een flink aantal spelers die in het verleden in de jeugd en de selectie van de v.v. Strijen hebben gespeeld, na een aantal jaren bij andere clubs te hebben gespeeld, komend seizoen weer zullen spelen in het shirt van de “kanaries” . Het betreffen de volgende spelers: Nils Fortuin (FC Binnenmaas), Dennis de Man (VVGZ), Justin de Man (FC Binnenmaas), Brian Monster (SHO), Aaron Maria Perez (FC Binnenmaas), Desi Sanderse ( FC Binnenmaas),

De Voetbal Vereniging Strijen is blij met hun terugkeer naar de club. Met de komst van deze spelers hoopt Voetbal Vereniging Strijen meer ervaring en een extra kwaliteitsimpuls te kunnen geven aan de nog jonge selectie van het 1e en 2eelftal. Tevens zullen er komend seizoen weer een flink aantal spelers vanuit de A1 doorstromen naar de selectie. De selectie voor volgend seizoen is hiermee nagenoeg rond. Van de ervaren spelers verwachten we dat ze de jonge spelers zullen helpen in hun ontwikkeling tot volwaardige 1e elftal spelers. Op deze manier hoopt de Voetbal Vereniging Strijen de selectie ook in toekomst op peil te kunnen houden met jeugdige talenten vanuit onze eigen jeugdopleiding.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren