Inloopspreekuur over slechtziend- en blindheid in Klaaswaal 

0
279

VisioKlaaswaal – Om zoveel mogelijk mensen te voorzien van informatie en advies over slechtziend- en blindheid is Koninklijke Visio aanwezig op verschillende locaties. Zo zijn professionals van Visio op maandag 2 mei van 14:00 uur tot 16:30 uur te vinden in de bibliotheek, Molendijk 55 in Klaaswaal.

Uit onderzoek blijkt dat veel (oudere) mensen met een (zeer) beperkt zicht rond blijven lopen met vragen over leven met die visuele beperking. Mensen met visuele problemen zijn gebaat bij advies en revalidatie op maat. De professionals van Koninklijke Visio kijken samen met deze cliënten naar de revalidatiemogelijkheden passend bij hun persoonlijke hulpvraag. Vragen over bijvoorbeeld aangepast lezen, tv-kijken, mobiliteit, vrijetijdsbesteding of het huishouden kunnen daarbij aan de orde komen. Het is mogelijk om volop in het leven te blijven staan. Visio ondersteunt kinderen, jongeren en volwassenen bij het verwezenlijken van de wens om zelfstandig te leven. Ook persoonlijk en professioneel betrokkenen zijn welkom voor informatie en advies.

  • Waar: Bibliotheek Klaaswaal
  • Datum: 2 mei 2016
  • Plaats: Molendijk 55, Klaaswaal
  • Tijd: 14:00 tot 16:30 uur

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.