Trambaan en Edisonweg in Strijen in onderhoud

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

TrambaanOnderhoudSTRIJEN – Vanaf maandag 23 mei gaan er voor de duur van twee weken, onderhoudswerkzaamheden aan de Trambaan en Edisonweg in Strijen van start.

De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het opnieuw asfalteren. Ook worden de rotondes en de fietspaden langs de Trambaan onder handen genomen. Voor geïnteresseerden is er een inloopbijeenkomst op dinsdag 10 mei a.s. tussen 16.30 en 18.30 uur in de kantine van het gemeentehuis van Strijen.

Om overlast en verkeershinder tot een minimum te beperken is ervoor gekozen de werkzaamheden vooral in de avond en nacht uit te voeren. Overdag wordt de rijbaan zoveel als mogelijk opengesteld voor het doorgaande verkeer. In de avond en nacht wordt een omleidingsroute ingesteld.

Op de kruising Boomgaard/Trambaan komt een nieuw verkeersplateau. Het aanbrengen ervan is niet gedurende de nacht te realiseren, waardoor een kleine omleiding noodzakelijk is.Het asfalt van de Edisonweg wordt in zijn geheel vervangen. Deze werkzaamheden gebeuren zowel overdag als in de nacht. Overdag zorgen verkeersregelaars voor een soepel verloop van het verkeer.

De start,  maandag 23 mei vanaf 19.00 uur, is aan de Trambaan ter hoogte van de Oud-Bonaventurasedijk richting rotonde. De werkzaamheden aan de Trambaan en Edisonweg nemen ongeveer twee weken in beslag.

In het project zit ook de uitbreiding van de skatebaan aan het Molenschaar. De huidige skatebaan wordt opgeknapt en uitgebreid. De werkzaamheden aan de skatebaan starten begin juni, en zijn half juni gereed.

Voor vragen over de onderhoudswerkzaamheden kan contact worden opgenomen de gemeente Strijen, 14 078, of direct met de aannemer, de heer Jan-Hein Heijmans. Te bereiken via het e-mailadres [email protected] of telefoon 06-51282629.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren