Informatieavond 18 mei over groot onderhoud N489

283

imageBinnenmaas – De plannen voor het groot onderhoud van de N489 langs Westmaas en Mijnsheerenland en de mogelijke realisatie van een aantal rotondes worden al enige tijd voorbereid. De gemeenteraad van Binnenmaas neemt in de raadsvergadering van donderdag 26 mei een besluit over het wegontwerp.

Om u als inwoner te informeren over de laatste stand van zaken rondom de N489, houdt de provincie Zuid-Holland op woensdag 18 mei 2016 een informatieavond. De bijeenkomst vindt plaats in het Cultureel Centrum De Vijf Schelpen in Mijnsheerenland (Laan van Westmolen 117) en begint om 19.30 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Tijdens de informatieavond worden inwoners en belanghebbenden geïnformeerd over de gewijzigde plannen en kunnen zij vragen stellen aan Provincie Zuid Holland en Gemeente Binnenmaas.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.