3 teams van OSV Oud-Beijerland kampioen, de jeugd heeft de toekomst

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

image-6011692OUD-BEIJERLAND – Niet één, niet twee maar DRIE jeugdteams van voetbalvereniging OSV Oud-Beijerland zijn dit seizoen kampioen geworden. Te weten de D1, de C1 en ook de B1 jeugd. Daarnaast staan de E1 en de F1 in de halve finale van de Hoeksche Waard bokaal en is de vereniging, om het clubgevoel compleet te maken, dit jaar precies 100 jaar oud. Kortom; op sportpark Olympia te Oud-Beijerland is het feest!

Des te opmerkelijk is deze sportieve prestatie van de jeugd daar aan het begin van dit seizoen door de gemeente Oud-Beijerland onrechtmatig één veld werd ingenomen. En OSV met slechts twee schamele velden het seizoen in moest. Dat maakt de overwinningen nog zoeter!(Inmiddels zijn OSV en de gemeente in stevige onderhandelingen en het ziet ernaar uit dat de gemeente “de fout” zal recht trekken met een voor OSV mooi aanbod.)

Ook Adri van Tiggelen, oud profvoetballer, is ooit als jong ventje begonnen bij OSV en uitgegroeid tot international die in 1988 zelfs het Europees kampioenschap voor Nederland binnen haalde. Met zoveel jeugdtalent in het OSV huis gaat de club een mooie toekomst tegemoet waarbij natuurlijk het plezier in het spel altijd voorop staat!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren