Wielerronde in Numansdorp

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

wielrennenNUMANSDORP – Maandagavond 6 juni vindt de 34ste wielerronde plaats in Numansdorp. Om de wielerronde mogelijk te maken, sluit de gemeente een aantal wegen af. Zo is het parcours van 16.00 tot 23.30 uur voor alle verkeer, behalve voetgangers, afgesloten.

Het parcours bestaat uit Voorstraat (start) – Burg. de Zeeuwstraat – Hallinxweg – Groeneweg – Vlielanderstraat – Koninginneweg – Molendijk – Voorstraat (finish). Uiteraard is het parcours wel toegankelijk voor de hulpdiensten. De gemeente maakt de wegafsluiting kenbaar met het plaatsen van bord C1 van bijlage I van het Reglement verkeersregels en verkeerstekens.

Parkeren auto’s en caravans

De organisatie van de wielerronde verzoekt omwonenden van het parcours op 6 juni ’s avonds geen auto’s, caravans en dergelijke te parkeren op de straten die deel uitmaken van het parcours.

Verkeersmaatregelen

Voor de Middelweg geldt op de avond van 6 juni een stopverbod. De wijk Numansgors, de Fortlaan, de Veerweg en de jachthavens (westzijde van het centrum) zijn te bereiken en te verlaten via de Volgerlandseweg, Derde Dwarsweg en Molendijk. De oostzijde van het centrum is te bereiken en te verlaten via de Middelweg naar de Schuringsedijk.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren