Peuterpretweek bij peuterspeelzaal Olleke Bolleke in Strijen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Peuterpret2016STRIJEN –  De Peuterpretweek bij peuterspeelzaal Olleke Bolleke in Strijen is op maandag 6 juni officieel geopend door Burgemeester Aart-Jan Moerkerke.Tijdens de officiële en feestelijke opening werd de burgemeester  bijgestaan door de peuters, ouders, leidsters en directeur Irma Borsje. Dit jaar is de Peuterpretweek van 6 t/m 10 juni.

In de Peuterpretweek viert de stichting Spelenderwijs niet alleen feest met haar peuters; iedereen die geïnteresseerd is in de peuterspeelzaal krijgt de gelegenheid eens een kijkje te nemen tijdens de speciale inloopochtend-/middag.Dit jaar is het thema van de week ‘Dit zijn wij’, afgeleid van het ontwikkelingsprogramma Uk en Puk ‘Dit ben ik’, waarmee veel peuterspeelzalen in deze periode werken. Natuurlijk staan ook de peuters centraal en worden er door de leidsters allerlei activiteiten georganiseerd.

Dit jaar heeft de Peuterpretweek nog een extra feestelijk tintje omdat Spelenderwijs 5 jaar bestaat. De peuterspeelzalen van Spelenderwijs zijn te vinden in alle kernen van de Hoeksche Waard.

Foto Gemeente Strijen


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren