Speeltuin aan de Roodborst Maasdam blijft behouden

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

speeltoestellenMAASDAM – In februari dit jaar gaf de gemeente Binnenmaas aan dat de speeltoestellen aan de Roodborst in Maasdam aan vernieuwing toe zijn. Een oproep om ideeën aan te leveren voor de nieuwe invulling van de speeltuin leverde slechts twee reacties op.

Dit deed de gemeente Binnenmaas besluiten om te inventariseren of de speeltuin nog wel in een behoefte voorziet. Hierop ontving de gemeente veel positieve reacties van inwoners uit Maasdam die aangaven dat zij wel degelijk gebruikmaken van de speeltuin.

Ze willen dat de speeltuin blijft en deden een aantal suggesties voor nieuwe speeltoestellen. Als populairste speeltoestellen werden genoemd een schommel, een glijbaan en een wip. Ook is er behoefte aan een bankje en een prullenbak.

De gemeente zal de speeltuin aan de Roodborst dan ook behouden en de speeltoestellen alsnog vervangen. De verwachting is dat de speeltuin uiterlijk in september is vernieuwd.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.