Tweede kamerlid Chris van Dam op werkbezoek in Heinenoord

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Wijkagent Jos van Arendonk

Heinenoord – Tweede Kamerlid Chris van Dam (CDA ) bezocht maandag de Hoeksche Waard. in Heinenoord ging hij in gesprek met de buurtpreventie Heinenoord, Buurt Preventie Puttershoek en de Politie Hoeksche Waard over de rol van de Buurtpreventie Teams in criminaliteitsbestrijding en de rol die de Gemeente Hoeksche Waard hierin kan spelen. Doel van het kamerlid was ook zich in de picture te spelen voor de aankomende Tweede Kamerverkiezingen. 

Tweede Kamerlid Chris van Dam

Chris van Dam: Mijn keuze om politicus te zijn is een keuze uit ervaring – 12 jaar politieman, 19 jaar officier van justitie – en uit overtuiging. Ik baseer me graag op feiten, op kennis vanuit het werkveld. Ik breng die in uit mijn eigen ervaring, of vanuit de contacten met politiemensen, rechters, officieren, advocaten, brandweerlieden, BOA’s en vele anderen die dag in dag uit werk maken van onze rechtsstaat.

Als lid van de Tweede Kamer doe ik wat ik moet doen: de regering controleren, wetgeving richting geven, initiatieven nemen. Telkens vanuit de inhoud, met veel oog voor de menselijke maat. Op het vlak van politie, justitie, MH17, digitalisering, Koninkrijksrelaties.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren