Yoga lessen in Numansdorp en Klaaswaal gaan gewoon door dankzij nieuw Yoga Centrum Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

13087703_604674969686490_3791342163593773697_nCROMSTRIJEN – Om organisatorische redenen stopt met ingang van het nieuwe seizoen Welzijn Hoeksche Waard met het aanbieden van de Yoga lessen in Numansdorp en Klaaswaal.Dit tot groot verdriet van de deelnemende cursisten die, soms al vele jaren, hun wekelijkse ontspanning in rook op zagen gaan.

Dit was voor Bert Fenthur, sinds jaar en dag de Yoga docent, de reden om actie te ondernemen.Bert heeft de de stap genomen om door middel van het oprichten van zijn eigen Yoga Centrum verder te gaan en in de behoeften van zijn cursisten te blijven voorzien.Afgelopen maanden heeft Bert vele voorbereidingen gedaan en is met ingang van heden Yoga Centrum Hoeksche Waard een feit.

De bekende locaties, Lokaal 8 in Numansdorp en de Hoeckenisse in Klaaswaal, waar de lessen gehouden worden blijven hetzelfde. Zelfs de lestijden blijven onveranderd.Zo blijft Yoga behouden voor beide kernen.Het nieuwe seizoen start weer vanaf 20 september, maar u heeft nu al de mogelijkheid zich op te geven en de keuze te maken voor de locatie en lestijd die u het beste past Dit kan via de website www.yogacentrum-hoekschewaard.nl, waar u ook uitgebreide informatie vind over de lestijden en locaties.

Een proefles is gratis.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren